Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Олексій Савченко: Питання всебічної підтримки та допомоги учасникам АТО знаходяться на особливому контролі
AA

Олексій Савченко: Питання всебічної підтримки та допомоги учасникам АТО знаходяться на особливому контролі

Допомога у відкритті власного бізнесу, грошова допомога, оздоровлення та відпочинок учасників АТО – це першочергові завдання, які вирішуються на Миколаївщині. Про це заявляє голова облдержадміністрації Олексій Савченко.  

Так, станом на 14 вересня послуги з відпочинку та оздоровлення отримали 825 учасників антитерористичній операції на сході України та членів їх сімей з Миколаївщини. Загальна сума коштів спрямована на це трохи перевищує 3 млн грн.  

«У рамках Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота», що діє на Миколаївщині особлива увага приділяється наданню всебічної підтримки учасникам АТО та їх родинам. Зокрема, цього року вже вдалося надати послуги з оздоровлення більш ніж 800 особам. Ми намагаємося надавати Героям АТО допомогу у різних сферах. Так, зовсім недавно 20 Героїв АТО отримали сертифікати на відкриття власної справи у сумі 50 тис. грн кожному. Це ті речі, які дозволяють хлопцям повертатися до нормального життя», - коментує Олексій Савченко. 

Всього у 2018 році на оздоровлення учасників АТО передбачено 3, 5 млн грн. На даний час проводиться оплата за надання послуг з відпочинку та оздоровлення учасникам антитерористичної операції та членів їх сімей.

Зазначимо, що 2017 року було оздоровлено 897 осіб на загальну суму 2,7 млн грн.

http://www.mk.gov.ua

Читайте також

З жовтня 2020 року при облдержадміністрації запрацювала робоча група з врегулювання проблемних питань, які виникають під час реєстрації фермерами податкових накладних

Департамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації

До основних завдань робочої групи входять: сприяння взаємодії органів влади у врегулюванні про...