Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Як впровадити програму стажування для молоді? Посібник для органів місцевого самоврядування
AA

Як впровадити програму стажування для молоді? Посібник для органів місцевого самоврядування

Посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?» містить покрокові інструкції та рекомендації для органів місцевого самоврядування, як впровадити програму стажування для молоді. 

Крок 1. Визначення потреб і спроможності ОМС, портрета стажера і підготовка до запуску програми стажування.
Крок 2. Анонс програми стажування та відбір учасників і учасниць.
Крок 3. Проведення програми стажування.
Крок 4. Завершення та оцінювання програми стажування. 

Цей посібник розроблений командою Міжнародного республіканського інституту на основі практичного досвіду впровадження пілотних програм стажування у громадах у межах програми USAID «Мріємо та діємо». 

Програма  “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.  

 

Читайте також

З жовтня 2020 року при облдержадміністрації запрацювала робоча група з врегулювання проблемних питань, які виникають під час реєстрації фермерами податкових накладних

Департамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації

До основних завдань робочої групи входять: сприяння взаємодії органів влади у врегулюванні про...