Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Обласний семінар «Національно - патріотичне виховання дошкільників засобами фізичної культури»
AA

Обласний семінар «Національно - патріотичне виховання дошкільників засобами фізичної культури»

Відповідно до річного плану роботи Миколаївського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту 21 квітня 2016 року на базі КЗ ЦРД «Гармонія» проведено семінар-практикум на тему: «Національно - патріотичне виховання дошкільників засобами фізичної культури», на якому були присутні методисти науково-методичних установ, інструктори з фізичного виховання дошкільних навчальних закладів, завідувачі ДНЗ області.

Перед початком семінару гості були ознайомлені з роботою закладу,  фотогалереєю із спортивного життя вихованців, переглянули відеофільм, який  презентує  роботу вихователів та інструкторів з фізичного виховання ЦРД.

З привітанням до учасників заходу звернувся начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради Ю.М. Сінчук. Директор КУ КМОЦ Л.М. Маленька розповіла про роботу дошкільних закладів освіти міста Южноукраїнська. Завідувач ЦРД «Гармонія» Л.А.Левіцька провела екскурсію по закладу з відвідуванням профілактично - оздоровчого центру «Малята - здоров’ята», презентувала роботу із фізичного виховання, організовану в ЦРД. 

Учасники семінару переглянули сюжетне заняття з фізичного виховання у І молодшій групі «Пригоди Колобочків» за мотивами української народної казки «Колобок» з елементами психогімнастики та самомасажу за допомогою природних матеріалів (інструктор Старостіна Т.Г.).  Із великим  захопленням присутні спостерігали за заняттям з плавання у ІІ молодший групі «До бабусі на гостини» на основі українського фольклору (інструктор Арсеньєва Т.Г.), заняттям у старшій групи «Стежинами рідного краю» з використанням елементів методики «Са–Фі-Дансе» та оздоровчих технологій: ароматерапії, психогімнастикі, самомасажу Су Джоку (інструктор НіконоваГ.В.).

На наступному етапі гостям було представлено спортивне свято у старших групах «Ми нащадки славних козаків».  Учасники семінару мали змогу вболівати за юних козаків та отримати насолоду, подивившись виступи гімнастів.

Педагоги продемонстрували високий рівень професіоналізму та методичної підготовки, а діти відповіли їм міцними знаннями та вміннями,  з такого на перший погляд легкого, але дуже важливого для розвитку і збереження  здоров'я  предмету – фізична культура.

Кожен з учасників семінару отримав для себе багато цікавого та корисного для подальшого впровадження елементів  роботи колег у власний досвід.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...