Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Наші ангели в білих халатах
AA

Наші ангели в білих халатах

 Ми часто говоримо про лікарів, але інколи забуваємо про інших, не менш важливих працівників медичної сфери – медичних сестер. Роль медсестер в діяльності будь-якого медичного закладу вкрай важлива. Тому, цього разу ми вирішили поспілкуватися із Кавака Аллою Сергіївною –  медичною сестрою  приймального відділення та урологічного кабінету в поліклініці для дорослих.

Алла Сергіївна закінчила Миколаївський медичний коледж у 1999 році. З 2004 року працювала в Миколаївській обласній лікарні з лікарем-генетиком та алергологом.

«На превеликий жаль, життя розірвалось на «до» і «після». З початком війни в місті Миколаєві наше відділення призупинило свою роботу. Нашою сім'єю було прийнято рішення приїхати до вашого міста. Спочатку думала, що ще трішки і цей жах скінчиться і я з дітьми повернемося додому. Але життя вносить свої корективи, тому доводиться пристосовуватись до змін, вчитися жити по-новому.

Сидіти без діла не змогла, ходила разом з дівчатами плести маскувальні сітки для наших військових і паралельно стала шукати роботу. Дуже вдячна керівництву лікарні КНП «ЮМБЛ» за те, що вислухали та допомогли в  працевлаштуванні. Зараз я працюю в приймальному відділенні і в урологічному кабінеті - медичною сестрою. Роботою задоволена, завжди відчуваю підтримку з боку колективу.

Все наше життя будується з цеглинок моральності, етичних понять, принципів та правил. Тому в роботі дотримуюсь «золотого» правила: «Стався до людей так, як би ти хотіла, щоб ставились до тебе». Вірю, що ми обов’язково переможемо, усі повернуться в свої домівки і на нашій землі запанує мир та добробут».

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...