Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Лікарня втретє отримала гуманітарну допомогу від волонтерів Канади
AA

Лікарня втретє отримала гуманітарну допомогу від волонтерів Канади

15 березня 2024 року до КНП «Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні» завітали іноземні гості – Джеф Слойчик та Тарас Юрків, волонтери з Українсько-канадської асоціації Юкону, що на півночі Канади. Ця асоціація – з числа тих, хто ще на початку війни відгукнувся на прохання про допомогу, її представники вже втретє привозять до нашої громади гуманітарну допомогу. Цього разу лікарня отримала велику кількість медикаментів: антибіотики, знеболюючі препарати, хірургічні набори, рукавички, манжети для манометрів та багато іншого.

До формування цієї гуманітарної допомоги долучилися уряд Юкону, лікарня міста Уайтхорс, в якому мешкають Джеф та Тарас, благодійне товариство організації пожежників Уайтхорс, місцеві компанії та багато жителів Канади, зокрема, провінції Юкон.

Джеф Слойчик у своїй промові зазначив: «Я тут від імені людей Юкону, які продовжують підтримувати Україну і вашу громаду».

Під час перебування гості відвідали відділення лікарні щоб вивчити потреби на майбутнє.

Директор КНП ЮМБЛ Сергій Лупов щиро подякував за надану вкрай необхідну допомогу та повідомив присутнім про підписання між лікарнею та Українсько-канадською асоціацією  договору про співпрацю.

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...