Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На Южно-Українській АЕС відбулася нарада керівництва з оперативним персоналом
AA

На Южно-Українській АЕС відбулася нарада керівництва з оперативним персоналом

20 січня на Южно-Українській АЕС пройшла планова нарада керівництва ВП ЮУАЕС з персоналом наскрізних змін. У ній взяли участь представники адміністрації та профкому підприємства, начальники підрозділів і змін, оперативний персонал. Згідно з Положенням про організацію роботи з персоналом такі наради проводяться щокварталу.

Під час зустрічі було підбито підсумки змагання наскрізних оперативних змін за культуру безпеки в процесі експлуатації АЕС за 2015 рік, представлено результати виробничої діяльності за 12 місяців, терміни та обсяги робіт планової ремонтної кампанії 2016 року. Окремими пунктами на порядку денному були питання охорони праці, добровільного медичного страхування персоналу та ін.

Оперативники ЮУАЕС - висококваліфіковані професіонали. Від цих людей перш за все залежить надійність і безаварійність експлуатації енергоблоків. У складі оперативної зміни - досвідчені фахівці основних підрозділів підприємства: реакторних, турбінних, хімічного і електричного цехів, цехів теплової автоматики і вимірювань, переробки радіоактивних відходів, вентиляції та кондиціонування повітря, відділу радіаційної безпеки та ін.

На нараді зазначалося, що протягом 2015 року порушень у роботі АЕС з вини персоналу не допущено. Виконані планово-попереджувальні ремонти дозволяють підприємству працювати ефективно, результативно та безпечно. Завдяки злагодженій роботі, правильній організації  процесу ремонту та пускових операцій ремонтну кампанію в цілому вдалося скоротити на 19 діб. Річний план з відпуску електроенергії Южно-Українським енергокомплексом виконано на 104,6%. Колектив ВП ЮУАЕС успішно пройшов корпоративну партнерську перевірку,  яку команда Всесвітньої асоціації операторів атомних станцій провела у НАЕК «Енергоатом», у т.ч. безпосередньо на всіх чотирьох майданчиках вітчизняних АЕС. Головною ж подією минулого року для южно-українських атомників стало продовження терміну експлуатації другого енергоблока АЕС. Кожен працівник станції вніс свою частку в досягнення цього результату. Чимало з них за сумлінну багаторічну працю відзначено державними нагородами, відзнаками та грамотами профільного міністерства і компанії.

У своєму зверненні до працівників наскрізних змін генеральний директор відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» Володимир Лісніченко відзначив вагомий внесок оперативників у досягнення підприємства. Керівник висловив сподівання, що високий рівень відповідальності та відданість своїй справі дозволять колективу успішно справитись з новими завданнями, що стоять перед енергокомплексом у 2016 році. «Наразі на завершальній стадії процес затвердження Кабінетом Міністрів України проекту реконструкції системи техводопостачання АЕС. Тож уже в другому кварталі ми очікуємо на фактичне фінансування та початок робіт. Маємо також продовжити добудову третього гідроагрегату Ташлицької ГАЕС, завершити заміну конденсатора другого блока атомної станції, реалізувати низку інших важливих та відповідальних проектів. Переконаний, що цілеспрямованість та високий професіоналізм нашого персоналу дозволять успішно впоратися і з цими завданнями», - наголосив Володимир Лісніченко.

 

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...