Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міський огляд-конкурсу «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту»
AA

Міський огляд-конкурсу «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту»

До відома суб’єктів господарювання!

Відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 03.12.2021 №399 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 20.09.2017 №263 «Про затвердження Положення про проведення міського огляд-конкурсу «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту» з 10.12.2021 по 25.12.2021  в місті Южноукраїнськ проводитиметься міський огляд-конкурс «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту».

Відповідно до Положення про проведення міського огляд-конкурсу «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту», у конкурсі беруть участь суб’єкти господарської діяльності незалежно від форм власності, у віданні яких є заклади ресторанного господарства, торгівлі та сфери побуту у наступних номінаціях:

  • «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту з загальною  площею до 50 кв.м.»;
  • «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту з загальною  площею від 51  до 200 кв.м.»;
  • «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту з загальною  площею від 201 кв.м.».

Кожен переможець конкурсу нагороджується Подякою міського голови та цінним подарунком вартістю до 6000,00 грн з урахуванням ПДФО та військового збору.

За додатковою інформацією щодо участі у конкурсі звертатися до відділу сприяння підприємництву  за телефоном: 5-62-00.


Положення про проведення міського огляд-конкурсу 

«Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, бресторанного господарства та сфери побуту»

1. Мета конкурсу

1.1.   Міський огляд-конкурс на краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту (далі - конкурс) проводиться виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради з метою формування привабливого зовнішнього вигляду міста Южноукраїнська, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей міста в новорічні та Різдвяні свята.

1.2. У конкурсі розглядатиметься святкове оформлення зовнішніх вітрин, фасадів, прилеглих територій з використанням світлових елементів, сучасних оздоблювальних матеріалів та святкових прикрас.

2. Умови проведення конкурсу

2.1 Конкурс проводиться щороку з 10 грудня по 25 грудня. Оголошення про нього розміщується на офіційному вебсайті Южноукраїнської міської територіальної громади,  а також друкується в місцевих засобах масової інформації та інтернет ресурсах.

2.2 В конкурсі беруть участь суб’єкти господарської діяльності незалежно від форм власності, у віданні яких є заклади ресторанного господарства, торгівлі та сфери побуту у наступних номінаціях:

2.2.1 «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту з загальною  площею до 50 кв.м.»;

2.2.2. «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту з загальною  площею від 51 до 200 кв.м.»;

2.2.3 «Краще комплексне новорічне оформлення об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери побуту з загальною  площею від 201 кв.м.».

3. Критерії конкурсу

3.1.   Стан рекламної вивіски та фасаду об’єкта.

3.2.   Дизайн та тематичність оформлення вітрини.

3.3.   Загальне святкове оформлення об’єкта та прилеглої території (використання сучасних оздоблювальних матеріалів, світлових елементів, штучних (індивідуальних) виробів, ялинок, тощо).

3.4.   Санітарно-технічний стан об’єкта та прилеглої території.

4. Порядок проведення конкурсу

4.1 Організатором конкурсу є управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради.

4.2 Склад конкурсної комісії по визначенню переможців конкурсу (далі-конкурсна комісія) затверджується рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.

4.3 Очолює конкурсну комісію голова комісії, а у разі його відсутності – заступник голови конкурсної комісії.

4.4 Конкурсна комісія визначає учасників та переможців конкурсу.

4.5 Підведення підсумків конкурсу здійснюється конкурсною комісією після проведення нею огляду об’єктів.

4.6 Огляд об’єктів здійснюється за критеріями, зазначеними у п.3 цього Положення зі складанням переліку оглянутих об’єктів. Максимальна оцінка об’єкта - 5 балів за кожний показник. За загальною кількістю набраних балів, комісією визначається переможець по кожній номінації.

4.7 Результати конкурсу оформлюються протоколом, який підписується головуючим в засіданні конкурсної комісії та секретарем конкурсної комісії.

5. Фінансові витрати

5.1 Переможці конкурсу в номінаціях, зазначених в п. 2.2.1-2.2.3 Положення нагороджуються Подякою міського голови та цінним подарунком вартістю  до 6000,00 грн з урахуванням ПДФО та військового збору.

5.2  Діяльність з організації та проведення конкурсу не має на меті отримання прибутку.

 

6. Результати конкурсу висвітлюються в засобах масової інформації.

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...