Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «Маю силу відповідати», - Олексій Савченко започаткував інформаційний проект зі ЗМІ Миколаївщини
AA

«Маю силу відповідати», - Олексій Савченко започаткував інформаційний проект зі ЗМІ Миколаївщини

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко започаткував інформаційний проект «Маю силу відповідати». На регулярній основі очільник Миколаївщини та його заступники зустрічатимуться з журналістами області, аби оперативно, об’єктивно та неупереджено надавати жителям відповіді на актуальні питання.

«Інформація, яка шириться соціальними мережами часто не відповідає дійсності, однак є запит суспільства на отримання достовірних даних. Такі формати зустрічей дозволять оперативно відповідати на питання, в тому числі і від самих жителів області. Маємо на меті розповсюджувати позитивні новини, а також вирішувати нагальні питання Миколаївської громади», - прокоментував голова ОДА Олексій Савченко.

У ході першої такої зустрічі, яка відбулася у п’ятницю, 28 вересня, представники засобів масової інформації та керівництво ОДА обговорили інфраструктурні питання, питання розвитку туризму, а також соціально-гуманітарної сфери.

http://www.mk.gov.ua

Читайте також

З жовтня 2020 року при облдержадміністрації запрацювала робоча група з врегулювання проблемних питань, які виникають під час реєстрації фермерами податкових накладних

Департамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації

До основних завдань робочої групи входять: сприяння взаємодії органів влади у врегулюванні про...