Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Лікування варикозної хвороби венлазером (ЕВЛК): здорові ноги - без болю і рубців
AA

Лікування варикозної хвороби венлазером (ЕВЛК): здорові ноги - без болю і рубців

Лікування варикозного розширення вен проводиться тільки хірургічним шляхом. Хірургічне видалення пошкоджених судин - флебектомія поступилася місцем сучасним малоінвазивним методикам. З появою нових методик, таких як ендовенозна лазерна коагуляція вен (ЕВЛК), з'явилася можливість здійснити подібні операції малотравматичним способом.

Лазерне лікування варикозної хвороби - відносно новий метод медичного усунення недуги. З відкриттям революційних технологій, лікування та хірургічне усунення варикозних розширених вен стало показано більшій кількості пацієнтів. Ця методика малотравматична і практично безболісна, є альтернативою традиційному хірургічному лікуванню.

ЕВЛК необхідно при:

Варикозному розширенні вен з ураженням стовбурів великої і малої підшкірних вен, а також при вираженій симптоматиці (тяжкість в ногах, набряки, судоми).

Лазерне лікування варикозної хвороби здійснюється високотехнологічним, інноваційним лазером. У просвіт самої судини вводять спеціальний зонд, на кінці якого знаходиться лазерний випромінювач. Лазерний промінь, впливає на посудину, склеюючи його. Даний метод мінімально травматичний, має низький ризик виникнення ускладнень.

ЕВЛК є найпопулярнішим і часто використовуваним методом лікування в світі. Ефективна процедура видалення вен лазером з успіхом практикується кваліфікованими фахівцями, які проходили навчання в провідних європейських країнах.

Після придбання за кошти міського бюджету сучасного універсального апарату ендовенозної лазерної коагуляції «Ліка Хірург» дана методика почала застосовуватися в КЗ ЮМЛ.

В хірургічному відділенні лікарні за допомогою ендоваскулярного лазера прооперовано 6 пацієнтів із захворюванням на варикозну хворобу нижніх кінцівок. У більшості випадків пацієнти виписуються зі стаціонару вже на наступний день після проведеної операції.

Перш ніж буде призначено лікування варикозної хвороби лазером, пацієнтам необхідно пройти курс діагностичних заходів, які б підтверджували попередній діагноз і повністю виключають протипоказання до проведення операції.

 

Читайте також

 Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіал...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 324 за 2023 рік

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Бюджетом Южноукраїнської міської територіальної громади з 01.01.2023 по 31.12.2023 (далі – зві...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській мі...

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні заходи посилюють

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні...