Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Кадрові зміни в лікарні
AA

Кадрові зміни в лікарні

9 травня, відповідно до наказу директора комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», лікаря акушера-гінеколога ординатора  акушерсько - гінекологічного відділення, Козоріз Лесю Олександрівну призначено на посаду завідувачки даного відділення.

Посаду завідуючого акушерсько-гінекологічного відділення більше 20 років обіймав Федорович Ю.В. - лікар вищої кваліфікаційної категорії. Із яких майже 15 років очолював відділення під моїм керівництвом, як начальника СМСЧ.  Це було одне із перших моїх кадрових призначень, про що ніколи не пожалкувала. Федорович Ю.В. - професіонал своєї справи, відповідальний, готовий прийти на допомогу не зважаючи на час, досвідчений організатор, який вміє аналізувати показники роботи, приймати дієві рішення, щодо її покращення, постійно підвищує свою кваліфікацію,  має заслужений авторитет у колег, чуйний в ставленні до пацієнток, в його адресу не одноразово звучали подяки від пацієнток та їх рідних.

Хочу подякувати Юрію Володимировичу за нашу спільну роботу. Відділення яке він очолював було одним із кращих серед аналогічних відділень Миколаївської області та міст супутників  АЕС.

Рейтинговий показник малюкової смертності традиційно був найнижчим, часто дорівнював нулю. Це було можливим завдяки злагодженій роботі відділення під  керівництвом Федоровича Ю.В.

Подальша праця Федоровича Ю.В. як лікаря ординатора акушерсько-гінекологічного відділення дасть змогу йому продовжувати свою улюблену справу. Добре знаючи Юрія Володимировича, його досвід роботи, професіоналізм, впевнена, що він ніколи не відмовить в наданні практичної допомоги в любих ситуаціях.

Федорович Ю.В. підготував достойну заміну на посаду завідувачки відділення. Козоріз Л.О. протягом багатьох років роботи у відділенні мала змогу переймати досвід роботи старшого колеги.

Сьогодні Козоріз Л.О. приймає вітання щодо призначення на нову посаду, до яких приєднуюсь і я - начальник управління охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради . Впевнена, що Леся Олександрівна збереже і покращить всі ті добрі традиції започатковані у відділенні, а якість та доступність надання акушерсько - гінекологічної допомоги жінкам стане ще кращою. 

З повагою, начальник управління охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Ольга Стахорська

 

Читайте також

 Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіал...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 324 за 2023 рік

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Бюджетом Южноукраїнської міської територіальної громади з 01.01.2023 по 31.12.2023 (далі – зві...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській мі...

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні заходи посилюють

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні...