Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформували про добровільний стрілецький батальйон
AA

Інформували про добровільний стрілецький батальйон

Дев’ятого лютого на базі Южноукраїнського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості було проведено зустріч чоловіків з числа безробітних для ознайомлення та мотивування щодо вступу до лав добровільного стрілецького батальйону.

Старший офіцер відділення рекрутингу та комплектації 1 відділу Вознесенського РТЦК та СП, майор Віталій Митрофанський пояснив присутнім, що такий батальйон буде сформований виключно з патріотично налаштованих та мотивованих громадян області, віком від 18 до 60 років, без обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби відповідно до своїх облікових спеціальностей.

 Формування стрілецьких батальйонів наразі відбувається в кожній області. Це робиться відповідно до наказу Головнокомандувача ЗСУ у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та з метою оперативного реагування на загрози національної безпеки.

Варто розуміти, що особи, які вступають до лав ЗСУ, зможуть не тільки мати всі соціальні гарантій та пільг від держави, а взяти на себе найважливішу місію: захищати життя своїх дітей, рідних та близьких і головне — зупинити ворога.

Якщо у вас є бажання приєднатися до стрілецького батальйону, звертайтеся до Першого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою:

м. Южноукраїнськ, вул. Паркова, 5 або за телефонами:

(05136) 5-82-94,

(05136) 5-85-50,

067-725-33-25.

 

 

Читайте також