Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про проведення рейдів по ліквідації стихійної торгівлі та кількості складених протоколів за період з 31.01.2018 по 28.02.2018
AA

Інформація про проведення рейдів по ліквідації стихійної торгівлі та кількості складених протоколів за період з 31.01.2018 по 28.02.2018

На виконання рішення Южноукраїнської міської ради від 25.01.2018 №961 «Про невідкладні заходи щодо ліквідації та запобігання виникненню несанкціонованої (стихійної) торгівлі в місті Южноукраїнську» управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради надає інформацію про проведення рейдів по ліквідації стихійної торгівлі та кількості складених протоколів за період з 31.01.2018 по 28.02.2018.

У зазначений період проведено 6 рейдів із 9 запланованих, відповідно до затвердженого графіку проведення рейдів-обстежень із ліквідації та запобігання виникненню стихійної торгівлі в місті Южноукраїнську в І кварталі 2018 року (01.02.18, 08.02.18, 27.02.18 - рейди не проводились, у зв’язку з несприятливими погодними умовами), в яких прийняли участь представники управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради,      КП «Служба комунального господарства», Арбузинського міжрайонного управління Держпродспоживлужби, Южноукраїнського відділення поліції Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області. Під час рейдів складено відповідні акти, які підписані присутніми членами комісії.

Основними місцями виникнення несанкціонованої торгівлі є: територія біля житлових будинків на проспекті Незалежності, 11-13; територія біля магазину «АТБ» на проспекті Незалежності, 25; територія біля магазину «Сільпо» на проспекті Незалежності, 35; територія ринку «Господар» на проспекті Незалежності, 37.

В ході рейдів здійснювався моніторинг кількості торгуючих осіб у невстановлених місцях, кількості займаних погонних метрів торгуючими особами та асортименту товару.  Максимальна кількість торгуючих зафіксована на території біля житлових будинків на проспекті Незалежності, 11-13 та території біля магазину «Сільпо» на проспекті Незалежності, 35. Найпоширеніший асортимент товар складається з овочів, фруктів, молочних продуктів та м’яса птиці.

Протоколи про адміністративні порушення представниками Южноукраїнського відділення поліції за вказаний період не складалися.

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...