Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Гуманітарна допомога від UNICEF
AA

Гуманітарна допомога від UNICEF

Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює щиру подяку за безкорисну допомогу керівнику регіонального складу БО «БФ «Волонтерський Рух» Філіпському Сергію, який посприяв отриманню благодійної допомоги від UNICEF. Завдяки Вашій допомозі покращиться якість надання медичної допомоги вагітним пологового відділення.

Лікарня отримала медичне обладнання, хірургічні інструменти, акушерські набори, засоби особистої гігієни та прибиральний інвентар.

З медичного обладнання надано:

1. УЗД-апарат – який створює точний вимір об'ємного зображення анатомічної будови та положення плода, а також точне дослідження васкуляризації всіх органів. Дозволяє спростовувати та підтверджувати діагнози вроджених вад. Дає оцінку стану та структури плаценти та проводить якісну діагностику багатоплідної вагітності.

2.Ручний доплерівський детектор серцевого ритму плода з підсилювачем гучномовця - визначає частоту серцевих скорочень плода (ЧСС) у діапазоні 50–210 ударів за хвилину з роздільною здатністю 1 удар за хвилину та точністю до 2 ударів за хвилину.

3. Багатоканальний інтерпретаційний електрокардіограф, включаючи принтер. Виявляє електричні сигнали, пов’язані з серцевою діяльністю, і створює ЕКГ, графічний запис напруги в залежності від часу. Апарат використовують для діагностики та допомоги в лікуванні деяких типів захворювань серця та аритмій.

4. Система кардіотокограф (КТГ) для передпологового моніторингу стану плода та матері. Електронний моніторинг плода (EFM) надає графічну та цифрову інформацію про частоту серцевих скорочень плода (FHR) і маткову активність (UA), щоб допомогти клінічному персоналу оцінити стан плоду.

Дякуємо за вашу підтримку у складний для країни час!

Разом до перемоги!

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...