Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Голова Миколаївської ОДА підтримує ініціативи Южноукраїнського міського голови
AA

Голова Миколаївської ОДА підтримує ініціативи Южноукраїнського міського голови

8 лютого голова облдержадміністрації Вадим Меріков обговорив з Южноукраїнським міським головою Віктором Пароконним питання адміністративної децентралізації, Стратегії розвитку міста 2020 і реалізації проектів ГФРР.

Вадим Меріков зазначив, що Южноукраїнськ є лідером по впровадженню системи електронних закупівель «Прозорро», а також вже успішно завершено процес декомунізації.

Міський голова розповів, що зараз розробляється Програма соціально-економічного та культурного розвитку Южноукраїнська, а також ряд важливих рішень, які вже в березні обговорять з громадою.

«Южноукраїнськ монофункціональне місто, тому об'єднання прилеглих до міста населених пунктів, таких як Костянтинівка, Бузьке, Іванівка, Панкратове - це перспективи найближчих декількох років: будівництво і ремонт доріг, шкіл, лікарень», - вважає він.

Обговорили і відкриття в Южноукраїнську Центру надання адміністративних послуг, який вже через кілька місяців запрацює в місті. А також програму боротьби з корупцією, Віктор Пароконний розповів, що вже зібрані матеріали по ряду підприємств і діяльності їхніх колишніх керівників. Всі документи будуть передані в правоохоронні органи.

Є в місті й проблемні питання, такі як знос напірного колектору й плачевний стан сміттєзвалища. Міський голова розповів про інвестиційний проект полігону ТПВ.

Що ж стосується колектору, було прийнято рішення про створення комісії, до якої увійдуть представники облдержадміністрації, депутатського корпусу і органів місцевого самоврядування.

Підводячи підсумки зустрічі Вадим Меріков подякував міському голові за ініціативу та активну позицію: «Досить амбітні плани щодо соціально-економічного розвитку міста та регіону в цілому. Мені подобається, що Ви готові до інновацій і пропонуєте цікаві проекти, які зможуть залучити інвестиції, як приватні, так і державні, і кошти міжнародних фондів ».

Незабаром відбудеться традиційна зустріч голови обласної державної адміністрації з усіма мерами міст Миколаївської області.

Джерело: http://www.mk.gov.ua/ua/news/?id=24629

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...