Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв
AA

Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв

Запрошуємо бажаючих взяти участь у проекті «Гастроспадщина України», який запровадив  Український центр культурних досліджень.

В рамках проекту буде створено  першу українську енциклопедією.

ВИ МАЄТЕ МОЖЛИВІСТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ ТА ОТРИМАТИ СЕРТИФІКАТ СПІВАВТОРСТВА.

Чекаємо на Вашу інформацію  в паперовому або електронному  вигляді (з обов’язковим  посиланням на інтернетресурси) за темою «Гастроспадщина України»:

                                                       - традиції гостинності;

                                               - культура приготування страв.

До документів, будь ласка, додавайте згоду на обробку персональних даних в довільній формі. В разі наявності відео -файлів та фото матеріалів, прохання завантажувати на гугл диск та надавати доступ до файлів.

Кожної п'ятниці на сайті Українського центру культурних досліджень http://uccs.org.ua/ в рубриці «Гастроспадщина України» буде презентовано найбільш яскравий матеріал, що було отримано протягом тижня.

 

Інформацію та рецепти можна  надіслати

на електронну адресу: uccseducate@gmail.com

до 31.12.2020 року

ДУ "Український центр культурних досліджень"

вул. Ярославів Вал 36, Київ, 01054, Україна

 

Ukrainian Center for Cultural Studies

36 Yaroslaviv Val str.,  Kyiv, 01054, Ukraine

e-mail: info.ukrccs@gmail.com

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...