Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Екологічне виховання школярів
AA

Екологічне виховання школярів

На сучасному етапі всі усвідомлюють важливість навчання школярів правил поведінки в природі, збереження всього живого на Землі. Першочерговим завданням є ознайомлення дітей з основами екологічної грамоти з метою подальшої неперервної екологічної освіти, яка сприяла б формуванню в майбутніх громадянах цілісного світосприймання та природошанування. І чим раніше починається робота з екологічного виховання учнів, тим вищою буде її педагогічна ефективність і результативність.

Діти — наше майбутнє, і вони повинні зберегти середовище для наступних поколінь.

Отже, екологічне виховання повинно починатися з самого дитинства, бо набуті знання в цей час можуть надалі перетворитися в міцні переконання.

З метою донесення сутності екологічного виховання спеціалістами управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради були проведені перші інформаційно - виховні лекції з екологічної освіти для  учнів четвертих класів ЗОШ №4. За відведений час дітям розповідали про зв'язок природи і людини, про головні закони природи та екологію, як науку про закони життя природи. Разом навчались розсортовувати сміття та писали побажання всім неживим та живим частинкам природи.


Велике дякуємо за активність, ініціативність та вихованість діточок всіх класів!

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...