Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги жителів громади!
AA

До уваги жителів громади!

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі — Постанова) затверджено Порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки і внесено зміни до Порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки» (далі — Порядок).

Відповідно до п. 3 Постанови функціонування Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки починається не пізніше ніж через три місяці з дня набрання чинності цієї Постанови. Згідно з п. 21 Порядку, оператор протягом 60 календарних днів повторно проводить ідентифікацію в разі внесення змін до чинних або прийняття нових нормативно-правових актів у сфері діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки.

З огляду на вищезазначене починаючи з 07 жовтня 2023 року проведення ідентифікації обʼєкта підвищеної небезпеки здійснюється виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки за посиланням: https://e.dsns.gov.ua/.

 

Читайте також

Реєструйте своє майно вчасно!

Центр надання адміністративних послуг

Шановні мешканці громади! Нерухоме майно є одним з основних засобів збереження та накопичення кап...