Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!
AA

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» 

з 20 травня 2024 року в приміщенні Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська (вул.Європейська, 35-В) розпочнеться прийом військовозобов’язаних щодо актуалізації даних працівниками Першого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Акцентуємо вашу увагу, що згідно Закону громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані протягом 60 днів з дня набрання чинності цим Законом уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності) та інші персональні дані.

У разі перебування на території України – шляхом прибуття самостійно до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або до центру надання адміністративних послуг, або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (за наявності).

При собі мати: паспорт, ідентифікаційний код і військово-обліковий документ!

Просимо врахувати розширений термін для подання даних і не створювати чергу в перші дні набрання чинності Законом.

Будьте взаємно ввічливі!

Дякуємо за розуміння!

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Вознесенське РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення...

Реєструйте своє майно вчасно!

Центр надання адміністративних послуг

Шановні мешканці громади! Нерухоме майно є одним з основних засобів збереження та накопичення кап...