Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги управителів багатоквартирних будинків!
AA

До уваги управителів багатоквартирних будинків!

В 2018 році фахівці Міністерства розвитку громад та територій України, представники експертного середовища та управителі-практики працювали над впровадженням в нашій державі Європейського досвіду щодо обов’язку підтвердження фахового рівня та власної професійної компетентності в акредитованих органах з сертифікації персоналу спеціалістами, які працюють у сфері надання послуг з управління багатоквартирними будинками.

Так, з 01 січня 2019 року в Україні було впроваджено законодавчу норму з обов’язкової професійної атестації управителів багатоквартирних будинків.

Зокрема, відповідно до частини 5 статті 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» кожен управитель - юридична особа зобов’язаний мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії "менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)", а управитель – фізична-особа підприємець зобов’язаний самостійно пройти професійну атестацію або мати у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії "менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)".

Повідомляємо, що акредитований орган з сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» в умовах правового режиму воєнного стану працює та активно проводить професійну атестацію за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Зважаючи на складні умови, в яких сьогодні доводиться працювати управителям багатоквартирних будинків, фахівці сфери управління житловим фондом в умовах дії правового режиму воєнного стану мають можливість пройти процедуру професійної атестації за спеціальною ціною зі знижкою 20%.

Варто зауважити, що програму навчання при підготовці до професійної атестації сьогодні дещо адаптовано та враховано особливості роботи управителів багатоквартирних будинків в умовах воєнного стану.

Проходження процедури первинної та повторної професійної атестації за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» в Органі з сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» станом на сьогодні є найдешевшим варіантом серед акредитованих органів сертифікації персоналу.

Подати заявку та отримати більш детальну інформацію про вартість, дати проведення професійної атестації тощо, можна по телефону: (093) 392-16-22 або шляхом надсилання листа на ел. пошту: k.oshiyko@imm.in.ua

Читайте також

До уваги голів ОСББ!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

З метою своєчасного та в повному обсязі призначення та надання житлових субсидій громадянам, управлі...

Оголошення

Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Дошкільний навчальний заклад №3 «Веселка» запрошує на роботу медичну сестру / сестру...

Шановні голови ОСББ!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст.12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», надання житлово-ком...

До уваги голів ОСББ!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

В зв’язку з необхідністю інформування управління житлово-комунального господарства Миколаївськ...

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

  В зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні, виконавчий комітет Южноукра...

До уваги голів ОСББ!

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до «Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій», затверджених...