Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів малого та середнього підприємництва  м. Южноукраїнська!
AA

До уваги суб’єктів малого та середнього підприємництва  м. Южноукраїнська!

На Миколаївщині продовжується реалізація Програми з відшкодуванням відсоткових ставок за кредитами, направленої на підтримку малого та середнього підприємництва. 

04.04.2019 о 11-00 в м. Вознесенську Миколаївської області відбудеться нарада під голуванням заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Олександра Кушніра, на якій учасники зустрічі отримають вичерпну інформацію з питань отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами підприємницької діяльності на реалізацію своїх проектів.

Запрошуємо всіх зацікавлених суб’єктів господарювання  на вищевказану нараду за адресою: м. Вознесенськ, Площа центральна, 1.

Для отримання додаткової інформації та реєстрації у заході звертатися до відділу сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за телефоном 5-62-00.

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...