Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги аграріїв! Благодійна допомога для малих та середніх аграріїв (до 1000 Га)
AA

До уваги аграріїв! Благодійна допомога для малих та середніх аграріїв (до 1000 Га)

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» повідомляє, що грантовий проєкт «Підтримка малих фермерів в Україні» розпочинає черговий етап реалізації – збір врожаю ранніх зернових та ріпаку.

Учасниками проєкту можуть стати малі та середні аграрії (до 1000 Га), будь якої організаційно-правової форми, які потребують допомоги у збиранні врожаю. Благодійна допомога, отримана Благодійної організації, може використовуватись на земельних ділянках, що належать отримувачеві та/або перебувають у його користуванні.

Реалізація даного етапу проєкту здійснюється шляхом надання Благодійною організацією сільськогосподарським підприємствам в тимчасове безоплатне користування зернозбиральних комбайнів із зерновими жниварками марки New Holland моделей ТС 5.90, СХ6.90, John Deere моделей Т670, S770, тракторів марки John Deere моделі 6140В з перевантажувальними бункерами – накопичувачами ПБН-16. Сільськогосподарська техніка обслуговується офіційними дилерами  New Holland та John Deere в Україні, перебуває на гарантійному/сервісному обслуговуванні в межах строків гарантійного обслуговування.

Учасники проєкту самостійно забезпечують доставку техніки з точки видачі в м. Рівне та її повернення після завершення терміну користування, самостійно несуть витрати пов’язані з оплатою праці комбайнерів та витрати на пальне при виконанні польових робіт.

Для отримання благодійної допомоги необхідно:

  • направити на електронну адресу Фонду victoryharvestua@gmail.com лист-звернення встановленої форми;
  • надати фінансову звітність за попередній рік та правовстановлюючі документи (статут, витяг) господарства для підтвердження реальності використання вищезазначеної техніки відповідно до статутної діяльності;
  • надати інформацію про особу, яка буде відповідальною за комунікацію із Благодійною організацією;
  • повідомити інформацію у довільній формі щодо попередньої участі у будь-яких програмах Благодійної організації;
  • надати інформацію встановленої форми щодо земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що підлягали обстеженню та знешкодженню вибухонебезпечних предметів, у разі необхідності.

Старт прийому звернень щодо надання благодійної допомоги сільськогосподарським підприємствам, що розташовані в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Сумській, Чернігівській, Київській, Житомирській областях – 29.05.2023.

Надання майна в тимчасове безоплатне користування не передбачає отримання прибутку чи інших благ для Благодійної організації та отримувача. 

Всі деталі щодо необхідної документації, консультації можна отримати за електронною адресою victoryharvestua@gmail.com або за телефоном 098 474 36 51.

ВАЖЛИВО!

Для збільшення кола отримувачів благодійної допомоги господарства-учасники проєкту, земельні ділянки яких розміщені в одному регіоні, повинні об’єднуватись для спільного користування технікою.

В подальшому Благодійна організація надаватиме техніку для забезпечення збору соняшника, сої та кукурудзи.

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...