Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги аграріїв!
AA

До уваги аграріїв!

За інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) розширює програму підтримки модульними зерносховищами, в тому числі і на Миколаївську область.

Для участі у програмі фермерам потрібно мати щонайменше 100 га земель в офіційному обробітку та використовувати отримані сховища для зберігання власно вирощеної продукції. Перевага при відборі заявок надаватиметься підприємствам, які встановлюватимуть модульні зерносховища на території області.

Господарства, які обробляють від 100 до 199 га землі, зможуть отримати модульне зерносховище місткістю 300 тонн; господарства, які обробляють від 200 до 399 га землі – зерносховище місткістю 500 тонн; та господарства, які обробляють понад 400 га землі, зможуть отримати модульне зерносховище місткістю 1000 тонн.

Ініціатива має на меті зміцнення стійкості та сталості аграрного сектору на сході та півдні України, та є частиною Стратегії підтримки зберігання зерна, що реалізується за щедрої фінансової підтримки Канади, Японії та австралійської благодійної організації Minderoo Foundation.

Заявки приймаються до 04 лютого 2024 року. Після обробки та аналізу всіх отриманих заявок, учасники програми отримають підтвердження допомоги через Державний аграрний реєстр та будуть повідомлені про час доставки.

Через обмежену кількість модульних одиниць зберігання заповнення та подання заявки не є гарантією підтримки та залежить від критеріїв оцінки та остаточного рішення ФАО.

 

Читайте також

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Повідомляємо вам,  відповідно до Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим...