Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Дитячий театральний колектив «Маска» взяв участь у Х Всеукраїнському благодійному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Квітуча Україна»
AA

Дитячий театральний колектив «Маска» взяв участь у Х Всеукраїнському благодійному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Квітуча Україна»

28 серпня дитячий театральний колектив «Маска», ПК «Енергетик» у місті Скадовськ, Херсонської області взяв участь у Х Всеукраїнському благодійному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Квітуча Україна» в рамках проекту «Безхмарне небо для дітей».

Членам журі на розсуд було представлено уривок зі звітного спектаклю «Фабрика казок», що дебютував у День захисту дітей в місті Южноукраїнську.

 Виступ на фестивалі тривалістю 30 хвилин вразив не лише присутніх дітей, а й не залишив байдужим членів журі. Свідчення тому, диплом Лауреата І премії в номінації театральний жанр присуджений дитячому театральному колективу «Маска».

Членів журі особливо вразив нестандартний підхід до театрального жанру, а саме  ігрова форма з глядачами, акторська гра, індивідуальність та костюми.

Вітаємо переможців! Впевнені, це лише початок у творчих злетах цього талановитого колективу!

Вітаємо переможців!

Впевнені, це лише початок у творчих злетах цього талановитого колективу!

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...