Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Дихаємо сіллю – очищаємо організм
AA

Дихаємо сіллю – очищаємо організм

03 лютого 2016 року у Комунальному закладі Центрі  розвитку дитини «Гармонія» відбулося відкриття соляної кімнати, яка є частиною оздоровчо - профілактичного центру  «Малята-здоров’ята», який «Гармонія» виграла як міський конкурс проектів і програм розвитку закладів освіти.

В урочистому відкритті соляної кімнати  взяли участь заступник  міського голови Бацман Микола Володимирович, начальник управління освіти Сінчук Юрій Михайлович, начальник  фінансового управління Гончарова  Тетяна  Олександрівна, депутат міської ради Шевчук Людмила Миколаївна, член наглядової ради  міського благодійного фонду «Родина»  Мельник Ярослава Богданівна.

Начальник управління освіти під час своєї промови відзначив, що дана тема стоїть на контролі у влади міста. Під час розгляду  виконавчим комітетом  питання «Про організацію харчування у 2016 році» міським головою надано доручення по вивченню можливих додаткових заходів, які б впливали на укріплення імунітету дитини. Юрій Михайлович подякував колективу «Гармонії» і батькам за небайдужість та співпрацю.

Завідувач ЦРД «Гармонія» Левицька Любов Анатоліївна привітала гостей та познайомила з роботою оздоровчого центру. Гості мали можливість попробувати кисневі коктейлі, побачити роботу масажиста та прийняття УВЧ – процедур.

Центр розпочав свою роботу у 2014 році з кімнати проведення УВЧ – процедур. Зараз він має можливість повноцінно оздоровлювати,   проводячи  фізіотерапевтичні процедури, галотерапію ( лікування соляною кімнатою), вживання кисневих коктейлів, заняття ЛФК, використання дитячих тренажерів, масаж, тощо.

Завдяки міському бюджету заклад отримав можливість влаштувати соляну кімнату, яка  нормалізує функцію дихання дитини, поліпшує кровообіг, знімає нервову напругу , втому , сприяє релаксації. 

Діти з задоволенням сприйняли  презентацію соляної кімнати, мали можливість відчути на собі цілющі процедури, з задоволенням  продемонстрували роботу на  тренажерах.

Тепер вихованці  «Гармонії»  мають  можливість двічі на рік оздоровитися   в своєму закладі.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...