Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Ангели в білих халатах
AA

Ангели в білих халатах

Ми раді вітати в нашому медичному закладі нового спеціаліста, лікаря-отоларинголога –Зайкова Павла Георгійовича.

Павло Георгійович – лікар першої категорії, фахівець в галузі медикаментозного та хірургічного лікування захворювань вуха, носа, придаткових пазух та горла.

Народився лікар-отоларинголог в місті Одеса. Дитинство провів на Хмельниччині. У 2012 році успішно закінчив медичне навчання в Тернопільському державному медичному університеті, після чого пройшов інтернатуру у Вінницькому національному медичному університеті.

Медичну практику розпочав в серпні 2014 року. Був задіяний в наданні медичної допомоги військовим, які постраждали внаслідок російської агресії.

У 2015 році пройшов спеціалізацію з отоларингології в одному з найкращих медичних закладів України, а саме в Київському медичному університеті післядипломної освіти.

На початку пандемії коронавірусу COVID-19, протягом 9-ти місяців працював в інфекційному відділенні державної медичної установи на Хмельниччині.

Лікар має великий досвід роботи в різних медичних установах України. Працював з найкращими хірургами та терапевтами державних та приватних клінік, завдяки чому отримав безцінний досвід та знання сучасних протоколів лікування.

Головним своїм девізом лікар вважає: «Лікуй пацієнта так , як би ти хотів, щоб лікували тебе». Саме тому, Павло Георгійович користується основними принципами в роботі – мінімум хірургічного втручання, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та розробка комплексних сучасних методик лікування ЛОР-захворювань.

В КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» лікар-отоларинголог Зайков Павло Георгійович проводить дорослий та дитячий прийом.

Для запису на консультацію до лікаря ви можете звернутись

до рецепції медичного закладу за  тел. 5-51-12, 4-62-60  

або  до  контакт-центру: тел. 073 730 1103.

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...