Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На території Миколаївщини та м. Южноукраїнська склалися складні погодні умови
AA

На території Миколаївщини та м. Южноукраїнська склалися складні погодні умови

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради застерігає: на території Миколаївщини та м. Южноукраїнська склалися складні погодні умови.

17-18.01.2016 на території адміністративній території міста у зв’язку з впливом південного циклону, склалися складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер 17-22 м/с, місцями 25-28 м/с, сильна хуртовина, снігові замети та сніговий накат. Температура вночі  11 – 15 градусів морозу та вдень  5 – 8 градусів. Така погода збережеться до 20 січня 2016 року.

17 та 18 січня було проведено засідання оперативного штабу та комісії з питань  техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста щодо недопущення надзвичайної ситуації та мінімізації негативних наслідків погодних умов.

Городяни! Зберігайте спокій та будьте вкрай уважними на вулицях міста, оскільки при ожеледиці можливі падіння з подальшим травмуванням (переломами, вивихами). Обмежте користування власними транспортними засобами. Уникайте тривалого знаходження на вулиці. У жодному разі не виходьте на водні об’єкти та лід. В дні несприятливих погодних умов утримуйтесь від поїздок на великі відстані власним автотранспортом та автобусним сполученням.

 В період сильних снігопадів звертаємося до громадян з проханням прибрати власний транспорт з вулиць, не перешкоджати руху пожежного та аварійно-рятувального автотранспорту, не перекривати проїжджі частини доріг, під'їзди до будинків, пожежних гідрантів та водоймищ.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...