Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним

21 грудня 2015 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Міський голова коротко зупинився на програмі стратегічного розвитку міста, на найближчих планах  - створення «єдиного вікна» для звернень громадян до органів влади та надання первинної правової допомоги. Зауважив, що вже кілька років сесії Южноукраїнської міської ради транслюються онлайн на офіційному сайті міста, останнє засідання виконавчого комітету міської ради також транслювалося в онлайн режимі, та к буде і надалі. Віктор Пароконний наголосив на тому, що порекомендував головам постійних комісії міської ради також транслювати в онлайн режимі свої засідання.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо штрафів за торгівлю в неустановлених місцях, вирішення проблеми бродячих собак, встановлення будинкових лічильників тепла, впровадження системи очищення питної води, механізму зниження комунальних тарифів, встановлення пандусів біля магазину №53, збільшення фінансування на безкоштовне отримання ліків для пільгової категорії населення,  наведення порядку в гуртожитку №6 та колишній дитячій лікарні,  влаштування парку відпочинку по вул. Молодіжній, перейменування вулиць, запланованих міських заходів до новорічних свят.

Наприкінці зустрічі міський голова Віктор Пароконний зупинився на питаннях інвестиційного клімату в місті, напрямках фінансування інвесторів та децентралізації.


 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...