Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підсумки акції «Милосердя»
AA

Підсумки акції «Милосердя»

З 1 вересня по 1 грудня в місті проходила акція «Милосердя», метою якої є поліпшення стану найбільш вразливих верств населення та надання їм необхідної допомоги.

Під час проведення акції Южноукраїнською міською організацією Товариства Червоного Хреста активно велася робота по збору медикаментів, продуктів харчування, одягу, взуття, коштів та ін..  для надання допомоги одиноким громадянам похилого віку, інвалідам, малозабезпеченим громадянам,переселенцям. Активну участь у проведенні заходів взяли Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Управління освіти, приватні підприємці, учні та небайдужі жителі міста. 

Заходи, проведені у рамках Всеукраїнської акції «Милосердя» , а саме акція «5 картоплин»  в навчальних закладах міста ,стали для школярів  справжніми уроками людяності та чуйності. Приємно відмітити, що в цьогорічній акції взяли участь всі загальноосвітні заклади. Діти збирали картоплю, в першу чергу для сімей загиблих та поранених військовослужбовців , які воювали в зоні АТО, самотніх людей похилого віку, інвалідів. Загальними зусиллями було зібрано : 853кг.картоплі на 5118грн., одягу та взуття  на 21560грн., іграшок на 2300грн., канцтоварів на 240грн.

Надано допомоги :  

Картоплю отримали сім’ї загиблих та поранених військовослужбовців, підопічні патронажної служби Червоного Хреста (одинокі люди похилого віку, інваліди) - 36чоловік, одяг та взуття отримали  430 чоловік,іграшки -  45 чоловік. Не залишилися без уваги червонохрестівців і переселенці та безхатченки: для них працював банк одягу. До всього - надали допомогу медичним препаратом «Симватин»  на 7035 грн.,отримали - 92 особи.

Велика вдячність всім, хто відгукнувся на наші звернення.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...