Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Заробітна плата та її виплати по місту Южноукраїнську за січень–вересень 2015 року
AA

Заробітна плата та її виплати по місту Южноукраїнську за січень–вересень 2015 року

Відділ статистики у місті Южноукраїнську повідомляє, що за січень–вересень 2015 року середньооблікова кількість штатних працівників по юридичних особах та відокремлених підрозділах юридичних осіб із кількістю найманих працівників 10 осіб і більше, складала 12007 осіб, що менше на 169 осіб (1,4%) ніж за січень–вересень 2014 року. Середньооблікова кількість штатних працівників по місту становила 5,8% від кількості штатних працівників по Миколаївській області.

Cередньомісячна заробітна плата одного штатного працівника за січень–вересень 2015 року складала 7105,85 грн. та у порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшилась на 8%. Рівень заробітної плати по місту перевищував у 5,2 раза законодавчо встановлені державні соціальні гарантії (мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум для працездатної особи – 1378,00 грн.) та майже в 1,9 раза середній показник по Миколаївській області (3801,33 грн.).

Упродовж січня–вересня 2015 року адміністрації деяких підприємств продовжували практику застосування вимушеної неповної зайнятості. Так, кількість працівників, які з економічних причин працювали у режимі неповного робочого дня (тижня) становила 460 осіб, або 3,8% середньооблікової кількості штатних працівників. Водночас, відпустки без збереження заробітної плати (на період припинення виконання робіт) адміністрації підприємств не надавали.

Згідно наданих державних статистичних спостережень з праці (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та у фізичних осіб-підприємців) сума заборгованості із виплати заробітної плати на 1 жовтня, як на 1 вересня 2015 року складала 14,3 тис.грн., в той час, на 1 січня 2015 року заборгованість по місту не була зафіксована.

Вся сума боргу сконцентрована на суб’єктах господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом.

 

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...