Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оплата населенням міста Южноукраїнська житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–вересні 2015 року
AA

Оплата населенням міста Южноукраїнська житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–вересні 2015 року

Відділ статистики у місті Южноукраїнську повідомляє, що у січні–вересні 2015 року населенню міста нараховано до сплати за житлово-комунальні послуги (без урахування сум субсидій та пільг) 50,3 млн.грн.

Сплачено населенням міста, включаючи погашення боргів попередніх періодів,  52,3 млн.грн. Рівень сплати за житлово-комунальні послуги cтановив 104%.

Серед видів послуг найвищий рівень сплати спостерігався за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання – 123%, найнижчий за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення (89,2%). Рівень сплати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій становив 97,8% нарахованої суми.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг упродовж січня–вересня 2015 року зменшилась на 2 млн.грн. (на 29,6%) і на кінець вересня становила 4,7 млн.грн. Середній термін заборгованості населення за всі послуги склав 0,8 місяця.

Крім того, населенням міста у січні–вересні 2015 року сплачено за електроенергію 6,2 млн.грн. Борг за електроенергію на кінець вересня становив 1,3 млн.грн.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...