Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпочалися заняття Школи відповідального батьківства
AA

Розпочалися заняття Школи відповідального батьківства

З 21 жовтня в Южноукраїнському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочалися заняття Школи відповідального батьківства. Вступне заняття на тему «Сім’я як система взаємодії», провела Ольга Курзель, фахівець із соціальної роботи ЮМЦСССДМ.

Заняття пройшло в атмосфері довіри та доброзичливості батьки вільно спілкувались між собою, приймали активну участь у обговоренні важливих для родини питань – стадії розвитку сім’ї, сімейні традиції та сімейні табу. Учасники отримали корисну інформацію та психологічний ресурс для покращення сімейних стосунків, налагодження відносин з близькими людьми, поділились власними думками, завжди гарно, якщо при спілкуванні існує зворотній зв’язок. Також батьки отримали «домашнє завдання» – використовувати на практиці рекомендації спеціалістів та корисні поради.

Крім того, з метою надання безкоштовної соціально-психологічної та юридичної підтримки батькам які виховують дітей з функціональними обмеженнями/особливими потребами розпочалися заняття групи самопідтримки батьків (далі – група самопідтримки).

Зустрічі в групі самопідтримки проводяться на базі відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

23 жовтня фахівцем із соціальної роботи ЮМЦСССДМ проведено заняття з використанням арт - технологій за темою: «Використання методики музикотерапії у вихованні дітей з особливими потребами».

Заняття групи самопідтримки спрямовані на формування у батьків навичок виховання «особливих дітей», дадуть змогу батькам отримати новий позитивний досвід та враження від спілкування. 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...