Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Надання субсидій населенню міста Южноукраїнська у січні–вересні 2015 року
AA

Надання субсидій населенню міста Южноукраїнська у січні–вересні 2015 року

З метою допомоги населенню в оплаті житлово-комунальних послуг в Україні продовжує діяти державна Програма житлових субсидій.

За інформацією, узагальненою Головним управлінням статистики, у січні–вересні 2015р. за субсидіями населенню на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у місті Южноукраїнську звернулось 1939 домогосподарств, що на 1247 домогосподарств більше ніж за відповідний період минулого року.

Субсидії зазначеного виду призначено 2216 домогосподарствам  урахуванням домогосподарств, які звернулися за ними наприкінці 2014р.).

Загальна сума призначених субсидій у січні–вересні 2015р. складала 290,6 тис.грн. Середній розмір призначеної субсидії на відшкодування оплати житлово-комунальних послуг на одне домогосподарство у вересні 2015р. становив 140 грн. проти 63,3 грн. у відповідному місяці 2014р.

У вересні 2015р. субсидії населенню на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг отримали 1718 домогосподарств, що на 1313 домогосподарств більше ніж у відповідному місяці 2014р.

За субсидіями готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого і рідкого пічного побутового палива у січні–вересні 2015р. не звернулось жодне домогосподарство.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...