Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Не згасне полум’я Перемоги
AA

Не згасне полум’я Перемоги

22 жовтня в Южноукраїнському міському історичному музеї відбувся захід  «Не згасне полумя Перемоги», присвячений  Дню визволення України від фашистських загарбників, який відзначається щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників в роки Другої світової війни  (1939 – 1945) за межі сучасної території України.

Для учнів южноукраїнської загальноосвітньої школи № 2 та Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» було проведено лекції з застосуванням сучасних мультимедійних технологій. Зокрема, відвідувачам було продемонстровано уривок з документального радянсько-американського фільму «Невідома війна» 1978 року, де йшлося про перебіг визвольних бойових дій за територію України.

Під час зустрічі до слова було запрошено учасників бойових дій, ветеранів Другої світової війни 1939 – 45 років Євгенію Пустовойт та Федора Виноградова.  Мали нагоду привітати шкільну молодь почесні члени Ради ветеранів війни, праці та Збройних Сил Лариса Баликіна, Віктор Петриченко, Галина Лобанова, Володимир та Галина Пономарьови.

Також, відвідувачі познайомились з елементами озброєння, низкою фотокопій світлин, нагород, відзнак, ювілейних й пам’ятних медалей, історичних документів, особистих речей та елементів одягу безпосередніх учасників бойових дій у Другій світовій війні 1939-45 років, які експоновано в постійній виставці «1418 днів подвигу і слави».

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...