Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 74 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 74 сесія Южноукраїнської міської ради

22 жовтня відбулася 74 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника.

У пленарному засіданні взяли участь 26 депутатів Южноукраїнської міської ради, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, прокурор міста Южноукраїнська Олег Коцюба, мешканці міста та засоби масової інформації.

Депутати міської ради заслухали звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 9 місяців 2015 року. Внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2015 рік та до Положення про відкритий конкурсний відбір виконавців робіт, надавачів послуг та постачальників товарів, що здійснюються за рахунок коштів бюджету міста Южноукраїнська.

З метою проведення цілісної молодіжної політики в місті, підтримки сімей, творчо-обдарованої молоді, створення сприятливих передумов для життєвого самовизначення та самореалізації молодих громадян затверджено міську комплексну Програму «Молоде покоління Южноукраїнська» на 2016 – 2020 роки та внесено зміни до міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки в частині соціальної підтримки і реабілітації учасників антитерористичної операції.

Міська рада затвердила ліміти використання води та водовідведення стічних вод абонентами відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», надала згоду на передачу в комунальну власність територіальної громади міста Южноукраїнська об’єктів соціальної інфраструктури від ВП ЮУ АЕС ДП НАЕК «Енергоатом», а також надала згоду на продовження терміну добудови об’єкта незавершеного будівництва «Дитяча лікарня», розташованого на вулиці Паркова, 8.

Прийнято рішення про передачу благодійному фонду «Мирне небо» в безоплатне користування нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, а саме: виділено приміщення для тимчасового зберігання зібраної благодійної допомоги, з метою передачі воїнам, які виконують бойові завдання в зоні антитерористичної операції, а також родинам військовослужбовців, дитячим будинкам, біженцям, мобільним і клінічним госпіталям та медичним службам військових частин.

Депутатами міської ради затверджено склад комісії з формування списку народних засідателів Южноукраїнського міського суду Миколаївської області з метою забезпечення участі народу у здійсненні правосуддя. 

Також, міською радою прийняті рішення про присвоєння поштових адрес, приватизацію житлових приміщень у гуртожитках та рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті. 

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...