Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | КАЗНАЧЕЙСТВО ІНФОРМУЄ
AA

КАЗНАЧЕЙСТВО ІНФОРМУЄ

На виконання вимог пункту 3 статті 3  Закону України від 11.02.2015 № 183-VII «Про відкритість використання публічних коштів»  Державна казначейська служба України починаючи  з 15.09.2015 розпочала оприлюднювати на єдиному Веб-порталі використання публічних коштів про платіжні трансакції на єдиному казначейському рахунку, у тому числі за операціями на реєстраційних, спеціальних реєстраційних та інших рахунках розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів.

Оприлюдненню на Веб-порталі не підлягає інформація про трансакції, пов’язані з видатками, які проводяться з грифом «цілком таємно», «таємно», «для службового користування»,  дані, які містять персональні дані про особу та трансакції утворених відповідно до закону військових формувань, правоохоронних органів щодо забезпечення обороноздатності країни в особливий період або під час проведення антитерористичної операції.

06.10.2015 року надійшла субвенція з державного бюджету місцевому на виплату допомоги сімям з дітьми, допомога по вагітності та пологах, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідім, державна допомога  по догляду за інвалідом 1 чи 2  групи  внаслідок психічного розладу    згідно ст.3 ЗУ « Про державний бюджет України на 2015 рік» в сумі 2 759 937 грн. 48 коп. Кошти  у повному обсязі  перераховані по призначенню казначейською службою  07. 10.2015 року                   

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...