Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ГОЛОВНЕ У СВІТІ – НАШІ ДІТИ
AA

ГОЛОВНЕ У СВІТІ – НАШІ ДІТИ

2 жовтня, в місті Миколаєві, службою у справах дітей Миколаївської обласної державної адміністрації були проведені заходи присвячені Дню усиновлення.

На це свято до області відправилася і делегація дітей комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Там їх чекала святкова програма, розваги і хвилюючі зустрічі. Свято було цікавим, змістовним і веселим.

Напередодні свята вихованці готували малюнки, поробки, вітальні листівки, номери художньої самодіяльності для гостей свята. Адже на святі були присутні діти, які в різні роки були усиновлені прийомними батьками. На офіційній частині свята вшановували батьків, які всиновили дітей, що залишились без батьківського піклування. Вони були нагороджені Грамотами і Подяками Миколаївської обласної державної адміністрації. Нехай добро і милосердя назавжди поселяться в їхніх серцях. Діти ростуть щасливими в радості і любові.

Кульмінацією свята було відвідування Миколаївського Сіті-Центру та перегляд сучасного мультфільму «Ноєв ковчег» у форматі 3D. Після його перегляду у дітей залишилося незабутнє враження.







 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...