Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зустріч учасників антитерористичної операції з керівництвом громадської організації «Воїни антитерористичної операції»
AA

Зустріч учасників антитерористичної операції з керівництвом громадської організації «Воїни антитерористичної операції»

30.09.2015 у залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулася зустріч з учасниками антитерористичної операції за участю голови громадської організації «Воїни антитерористичної операції» та керівництва управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради.

Вступне слово було надано Віталію Фуколяку, який звернувся до учасників антитерористичної операції з основних питань, пов’язаних з присвоєнням статусу учасника бойових дій.

Зустріч проходила у форматі діалогу, кожен з присутніх міг узяти слово, поставити запитання, тим самим безпосередньо долучившись до обговорення найважливіших питань сьогодення для учасників бойових дій антитерористичної операції. Порядок денний налічував три питання, які, в основному, стосувалися пільг та компенсацій з міського та державного бюджету, а також гарантій соціального захисту відповідно до трудового законодавства. Зокрема, Неля Кучеренко розповіла про можливість отримання санаторно-курортного лікування, а Олена Філонова, у свою чергу, ознайомила присутніх з порядком надання додаткової оплачуваної відпустки учасникам бойових дій та порядком проходження підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за робітничими професіями з метою соціальної та професійної адаптації учасників АТО.

Колишні військовослужбовці досить активно приймали участь, ділились своїми переживаннями з приводу тих чи інших питань, а спеціалісти управління, у міру своїх повноважень, надавали чіткі відповіді на них, або ж скеровували до інших установ з метою вирішення конкретних питань.

Закінчуючи зустріч, керівництво управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради оголосило подяку організаторам зустрічі та самим учасникам антитерористичної операції за участь, а вони, у свою чергу, подякували доповідачам за цікаву, а найважливіше – корисну інформацію для них, за небайдужість працівників установ соціального захисту та законодавчо-інформаційну допомогу на особистих прийомах.  

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...