Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся семінар
AA

Відбувся семінар

22 вересня 2015 року в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбувся семінар на тему: «Актуальні питання трудового законодавства» та надання житлових субсидій. Засідання пройшло за участю представників управління праці та соціального населення Южноукраїнської міської ради, виконавчої дирекції Миколаївського обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління державної фіскальної служби у Миколаївській області та представників роботодавців міста.

Заступник начальника управління, начальник відділу праці Олена Філонова надала роз’яснення  щодо порядку  виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Головні спеціалісти відділу праці ознайомили присутніх зі змінами, які відбулися в законодавстві України стосовно державних мінімальних гарантій з питань оплати праці, порядку проведення індексації грошових доходів населення, пільг учасникам антитерористичної операції відповідно до трудового законодавства, а також щодо необхідності внесення змін та доповнень до Колективних договорів. 

Головний спеціаліст контрольно-ревізійного відділу виконавчої дирекції Миколаївського обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ірина Державець проінформувала про зміни до Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням.

Начальник відділу державних соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Любов Демчевська  ознайомила з порядком надання житлових субсидій за спрощеною системою.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...