Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вітаємо колектив спортивно-естрадного танцю «Фенікс»!
AA

Вітаємо колектив спортивно-естрадного танцю «Фенікс»!

У серпні 2015 року в управління освіти надійшов наказ Міністерства освіти і науки України від 10.08.2015 №864 «Про присвоєння та підтвердження почесних звань «Зразковий художній колектив» і «Народний художній колектив». У цьому наказі колективу спортивно-естрадного танцю «Фенікс» центру дитячої та юнацької творчості присвоєно почесне звання  «Зразковий художній колектив».

Назва  «Фенікс» символізує відродження з попелу нового яскравого птаха-колективу, який очолила талановита людина - керівник Васильєва Оксана Василівна. Його девіз: «Дій, рухайся, намагайся! Все ти зможеш тільки не здавайся!»

Оксана Василівна, за фахом тренер зі спортивної акробатики, працює керівником гуртка спортивно-естрадного танцю «Фенікс» Центру дитячої та юнацької творчості з 2008 року. Вона внесла у хореографію елементи акробатики, завдяки чому танцювальні постановки стали більш привабливими, цікавими.

Завжди сміливий у творчих пошуках, чутливий до нового, «Фенікс» привертає увагу глядачів – і у цьому таємниця його успіху. Завдяки кропіткій праці керівника та наполегливості учасників колективу хореографічні постановки  сприймаються глядачами як неперевершене дійство краси, грації, юності. І тільки вихованцям «Феніксу» (у чотирьох  різновікових групах навчається більше 50 дітей)  відомо, скільки для цього треба прикласти зусиль. 

За короткий час «Фенікс» став  своєрідною візитною карткою не тільки ЦДЮТ, а й усього міста.  Цей колектив - неодмінний учасник багатьох культурно-масових заходів, тематичних концертів, конкурсів та фестивалів, спортивних змагань. Цікавий репертуар, високий рівень виконавської майстерності юних танцюристів та спортсменів, різноманітна концертна діяльність принесли  високі результати: у ньому навчаються Чемпіонки України з фітнесу (2012 р., 2015 р.),  Чемпіонка Світу  (Сербія 2014 р.),  шість кандидатів в майстри спорту (2015 р.). Діти успішно виступали   в Ялті, Львові, Черкасах, Одесі, Полтаві, Сімферополі, Миколаєві. 

Першими і незмінними помічниками «Феніксу» є батьки вихованців. Їхня допомога і підтримка неоціненні: костюми, організаційна діяльність, поїздки на конкурси та фестивалі.

25 березня 2015 року у концертній залі ЦДЮТ зібралося високоповажне журі з міста Миколаєва. Саме йому довелося оцінювати роботу творчого колективу. Звітний концерт складався з двох відділень,  27 номерів. Члени журі були дуже  задоволені виступом дівчат. Усі відмітили постановку номерів, якісну хореографію, спортивну витримку, дизайн костюмів, сценічний образ.

Управління освіти та колектив центру дитячої та юнацької творчості, колеги, учні закладів освіти міста щиро вітають колектив спортивно-естрадного танцю «Фенікс» та його керівника Васильєву Оксану Василівну з  присвоєнням почесного звання  «Зразковий художній колектив» і бажають нових творчих перемог! Так тримати!!!

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...