Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнськ в лідерах
AA

Южноукраїнськ в лідерах

З початком навчального року  постало питання посиленої охорони навчальних закладів під час навчально-виховного процесу.

Одним із заходів проведених в рамках даної тематики, проведена прес-конференція Державної служби охорони в Миколаївській області (Барометр Южноукраїнська, 17.09.2015, 1041).

Під час конференції були розглянуті питання, як і за допомогою чого здійснюється охорона навчальних закладів області. 

Станом на вересень 2015 року в області оснащено охороною сигналізацією 116 освітянських об’єктів. Окрема інформація була надана і по місту Южноукраїнську, який на думку учасників конференції, є лідером  в цьому питанні в Миколаївській області.

Загальноосвітні заклади нашого міста ще з 2006 року мають тривожну кнопку, у 2008 році – її отримало ЦДЮТ, у 2013 році – ДНЗ №8, а у 2015 році владою міста, депутатським корпусом було виділено 51,5 тис. грн. і  тривожні кнопки було встановлено у всіх інших закладах освіти міста. Тож тепер працівники закладів освіти з червня 2015 року в усіх закладах освіти мають надійних помічників в охороні, як будівель так і учасників навчально-виховного процесу, а органи місцевого самоврядування, як завжди,  не залишаються осторонь.

 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 50 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 50 се...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 03.09.2024 року за маршрутом Южноукраїнськ-Костянтинівка-Костянтинівка-Южноукраїнськ прямуватиме &...