Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ШАНОВНІ БАТЬКИ!
AA

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Станом на  15.09.2015 року  середня батьківська плата в дитячих садках міста  Южноукраїнська склала:  яслі (групи віком до 3-х років) – 12,78 грн. за день,   сад (групи віком від 3-х років) – 19,71 грн. в день. У серпні 2015 року плата складала - яслі (групи віком до 3-х років) – 11,44 грн. за день,   сад (групи віком від 3-х років) – 16,84 грн. в день. У зв’язку з зростанням суми батьківської плати  надходить багато запитань від батьків міста. 
Економічні процеси, що відбуваються в державі, зростання цін на продукти харчування змінили вартість харчування в садочку. 
Для організації  якісного, повноцінного, збалансованого харчування дитині потрібно отримувати повний комплекс натуральних продуктів. Харчування дітей в закладах освіти  Южноукраїнської міської ради  відбувається  згідно постанов Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», №1243 «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів», від 02.02.2011 №116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженого нака-зом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 №667.  До раціону дітей щодня повинні входити такі продукти як м'ясо та риба. Обов’язковим  компонентом в харчуванні  є молоко та молочні продукти, овочі,  фрукти, вироби з  борошна,  страви з круп та ін.
Враховуючи ріст батьківської плати за серпень – вересень 2015 року в середньому на 15 %, управління освіти Южноукраїнської міської ради надає плановий розрахунок вартості харчування дітей.

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...