Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ШАНОВНІ БАТЬКИ!
AA

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Станом на  15.09.2015 року  середня батьківська плата в дитячих садках міста  Южноукраїнська склала:  яслі (групи віком до 3-х років) – 12,78 грн. за день,   сад (групи віком від 3-х років) – 19,71 грн. в день. У серпні 2015 року плата складала - яслі (групи віком до 3-х років) – 11,44 грн. за день,   сад (групи віком від 3-х років) – 16,84 грн. в день. У зв’язку з зростанням суми батьківської плати  надходить багато запитань від батьків міста. 
Економічні процеси, що відбуваються в державі, зростання цін на продукти харчування змінили вартість харчування в садочку. 
Для організації  якісного, повноцінного, збалансованого харчування дитині потрібно отримувати повний комплекс натуральних продуктів. Харчування дітей в закладах освіти  Южноукраїнської міської ради  відбувається  згідно постанов Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», №1243 «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів», від 02.02.2011 №116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженого нака-зом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 №667.  До раціону дітей щодня повинні входити такі продукти як м'ясо та риба. Обов’язковим  компонентом в харчуванні  є молоко та молочні продукти, овочі,  фрукти, вироби з  борошна,  страви з круп та ін.
Враховуючи ріст батьківської плати за серпень – вересень 2015 року в середньому на 15 %, управління освіти Южноукраїнської міської ради надає плановий розрахунок вартості харчування дітей.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...