Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ПРО РОБОТУ ВП «ЮЖНО-УКРАЇНСЬКА АЕС» У ПЕРІОД З 01 ПО 10 ВЕРЕСНЯ 2015 РОКУ
AA

ПРО РОБОТУ ВП «ЮЖНО-УКРАЇНСЬКА АЕС» У ПЕРІОД З 01 ПО 10 ВЕРЕСНЯ 2015 РОКУ

У період з 01 по 10 вересня відокремленим підрозділом «Южно-Українська АЕС» вироблено 375 мільйонів 416 тисяч кіловат-годин електроенергії, у т.ч. на:

  • АЕС – 369 мільйонів 763 тисячі кіловат-годин;
  • Ташлицькій ГАЕС – 5 мільйонів 653 тисячі кіловат-годин.

 

Для отримання такої кількості електроенергії на тепловій електростанції потрібно було б спалити 139 тисяч тонн донецького вугілля або 106 мільйонів 95 тисяч кубометрів природного газу.

Обладнання першого та третього енергоблоку АЕС працювало у заданому режимі.

Другий енергоблок знаходиться у капітальному планово-попереджувальному ремонті з виконанням заходів з продовження терміну експлуатації енергоблоку у понад проектний період.

Перший гідроагрегат Олександрівській ГЕС перебував у резерві у зв’язку з низьким розходом води у річці Південний Буг. Другий гідроагрегат з 02 вересня перебував у плановому ремонті.

Перший та другий гідроагрегати Ташлицької ГАЕС працювали за заданим графіком несення навантажень.

Радіаційний фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС за вказаний період знаходився на рівні природних фонових значень, що були заміряні до пуску атомної станції, та на 11 вересня складає 11 мкР/год. Викиди радіоактивних речовин у навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень.

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна отримати за телефоном-автовідповідачем №(05136)2-29-93 та на офіційному інтернет-сайті за адресою www.sunpp.mk.ua.

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...