Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 71 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 71 сесія Южноукраїнської міської ради

            27 серпня відбулося засідання 71 сесії Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника.

У пленарному засіданні взяли участь 27 депутатів Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна та Дмитро Судаков, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, в. о. прокурора міста Южноукраїнська Сергій Могила, заступник начальника   Южноукраїнського    МВ  УМВС  України  в  Миколаївській   області  Олег Фесенко, мешканці міста та засоби масової інформації.

Міська рада затвердила створення комунальної установи «Консалтингово-методичний освітній центр»,  а також внесено зміни до заходів міської комплексної Програми  «Турбота» на 2013-2017 роки та до рішення стосовно надання на 2015 рік пільги по сплаті земельного податку.

Прийняті рішення стосовно розгляду постанови Южноукраїнського міського суду Миколаївської області від 08.10.2014 та виключення квартири з числа службових жилих приміщень.

            Також, міською радою прийняті рішення про приватизацію житла,  розміщення пересувних тимчасових споруди для провадження підприємницької діяльності, а також рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

 

 

            Депутатом міської ради VІ скликання Миколою Сімченком було повідомлено про самоліквідацію фракції політичної партії ВО «Батьківщина» та створення депутатської групи «Український опір».

           Також, після розгляду порядку денного засідання 71 сесії міської ради було заслухано інформацію начальника відділу правової експертизи та претензійно-позовної роботи юридичної служби міської ради Тетяни Пшесмецької стосовно ходу судових справ,   директора комунальної установи «Служба комунального господарства» Оксани Ніколаєнко, яка надала інформацію та пропозиції по вирішенню екологічної ситуації  річки Південний Буг, а також розглянуто питання по врегулюванню місць для торгівлі у місті.

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...