Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома суб’єктів господарювання!
AA

До відома суб’єктів господарювання!

Згідно з п. 2 Постанови Кабінету Міністрів України від 10.09.2014 №442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» постановлено ліквідувати Державну інспекцію сільського господарства, поклавши функції із здійснення реєстрації та обліку машин на Міністерство внутрішніх справ, функції із здійснення державного нагляду (контролю) в частині експлуатації та технічного стану машин - на Державну службу з безпеки на транспорті, функції із здійснення сертифікації насіння і садівного матеріалу - на Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, функції із здійснення державного нагляду (контролю) в частині дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель усіх категорій та форм власності, родючості ґрунтів - на Державну екологічну інспекцію.

П.6 вище зазначеної Постанови передбачено, що центральні органи виконавчої влади, що припиняються згідно з цією постановою, продовжують здійснювати повноваження та функції у визначених сферах до завершення здійснення заходів з утворення центральних органів виконавчої влади, яким передаються повноваження та функції центральних органів виконавчої влади, що припиняються.

Згідно з  Постановою Кабінету Міністрів України від 30.06.2015 №447 «Про ліквідацію територіальних органів Державної інспекції сільського господарства» встановлено, що Державна інспекція сільського господарства в Миколаївській області продовжує виконання своїх функцій і повноважень до їх передачі відповідним органам виконавчої влади.

На сьогодні Державна інспекція сільського господарства в Миколаївській області продовжує виконувати функції, передбачені чинним законодавством до вирішення питання та вжиття заходів, пов’язаних з проведенням її ліквідації.

Враховуючи ситуацію, що склалася, організації та виконання своїх функцій та повноважень з питань декларування сільськогосподарської продукції, контролю якості та сертифікації насіння, технічного нагляду, приймання та розгляд будь – якої документації, кореспонденції (заяви, звернення, скарги, повідомлення) та інших функцій, передбачених чинним законодавством, здійснюються виключно за юридичною адресою Державної інспекції сільського господарства: м. Миколаїв, вул. Перша Слобідська, буд.117 (спеціалістом Державної інспекції сільського господарства в Миколаївській області).

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...