Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома суб’єктів господарювання!
AA

До відома суб’єктів господарювання!

Відповідно до розпорядження міського голови від 15.07.2011 №206-р з 15.07.2015 по 05.08.2015 проводиться міський конкурс на звання «Кращий підприємець року».

            Відповідно до Положення про проведення міського конкурсу на звання «Кращий підприємець року», у цьому конкурсі приймають участь фізичні особи-підприємці та підприємства міста всіх форм власності.

Критерії конкурсу:

- створення нових робочих місць та належних умов праці;

- прибуткова діяльність та відсутність заборгованості по сплаті податків до бюджетів усіх рівнів;

- участь у благоустрої міста;

- відсутність заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам, порушень законодавчих  та нормативно-правових актів, які призвели до штрафних санкцій.

Суб’єкти господарювання, які бажають прийняти участь у конкурсі подають заяви до відділу сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (далі – відділ сприяння підприємництву). За додатковою інформацією щодо участі у конкурсі звертатися до відділу сприяння підприємництву за адресою: бульвар Цвіточний, 9, довідки по телефону: 5-62-00.

 

Положення про проведення міського конкурсу на звання «Кращий підприємець року»

1.    Мета конкурсу

1.1.      Конкурс на звання «Кращий підприємець року» (далі-конкурс) проводиться з метою активізації розвитку підприємництва в місті, звертаючи увагу на те, що успішний розвиток підприємництва є суттєвим фактором успішного розвитку економіки міста.

1.2.     Конкурс проводиться щорічно з 15 липня по 5 серпня. Оголошення про нього друкується в місцевих засобах масової інформації та розміщується на офіційному сайті міста Южноукраїнськ.

1.3.     Міським головою щорічно затверджуються заходи щодо святкування «Дня підприємця» у м. Южноукраїнську.  

1.4.     З числа номінантів конкурсу відзначаються від 5 до 10 кращих підприємців року.

1.5.     Переможців конкурсу пропонують для відзнаки на обласному рівні.

2.       Завдання конкурсу

2.1.   Визначення лідерів економічного розвитку серед підприємців міста.

2.2.   Виявлення найбільш успішних і відповідальних представників бізнесу.

            2.3.  Покращення рівня взаємодії суб’єктів підприємницької діяльності з органами влади та органами місцевого самоврядування.

2.4.  Стимулювання розвитку малого підприємництва.

3.   Умови участі в конкурсі

3.1.   У конкурсі приймають участь фізичні особи.

3.2. Список учасників формується за поданням кандидатур управліннями Южноукраїнської міської ради (праці та соціального захисту населення; житлово-комунального господарства та будівництва, економічного розвитку); відділами земельних відносин та екології, архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради; Южноукраїнською міською організацією роботодавців, промисловців та підприємців; управлінням пенсійного фонду України в                                 м. Южноукраїнську; Южноукраїнською об’єднаною державною податковою інспекцією; Южноукраїнським міським центром зайнятості та за заявами суб’єктів господарювання.

 

4.    Критерії конкурсу

4.1.   Створення нових робочих місць та належних умов праці.

4.2.  Прибуткова діяльність та відсутність заборгованості по сплаті податків до бюджетів усіх рівнів.

4.3.   Участь у благоустрої міста.

4.4.     Відсутність: заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам, порушень законодавчих та нормативно-правових актів, які призвели до штрафних санкцій.           

5.  Порядок та термін проведення конкурсу

5.1.   Конкурс проводиться один раз на рік і приурочений до Дня підприємця.

5.2.   Організатором конкурсу є управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради (далі управління економічного розвитку).

5.3.  Визначення переможців конкурсу здійснює Координаційна комісія з питань розвитку підприємництва при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради (далі-Комісія).

5.4.  Конкурс проводиться в 3 етапи: І – підготовчий; ІІ – аналітичний;   ІІІ – заключний.

        Під час підготовчого етапу управління економічного розвитку проводить збір пропозицій щодо претендентів на участь у конкурсі.

        У разі якщо суб’єкти господарювання самостійно подають заяви для участі у конкурсі, управління економічного розвитку звертаються до управління Южноукраїнської міської ради (праці та соціального захисту населення; житлово-комунального господарства та будівництва); відділу земельних відносин та екології, архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради; Южноукраїнської міської організації роботодавців, промисловців та підприємців; управління пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську; Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції; Южноукраїнського міського центру зайнятості з питання надання пропозицій щодо даних суб’єктів господарювання на їх відповідність критеріям конкурсу.

          Протягом аналітичного етапу управління економічного розвитку аналізує отриману на конкурсантів інформацію, узагальнює та виносить на розгляд Комісії пропозиції щодо претендентів на участь у конкурсі. Крім того, список учасників направляється до служб, за поданням кандидатур яких було сформовано цей список для підготовки інформації на засідання Комісії також і по тих кандидатурах, які були наданні іншими службами.

          На заключному етапі проводиться визначення кращих підприємців та їх нагородження.

5.5. Нагородження переможців проводиться на передодні святкування Дня підприємця.

         На засідання Комісії запрошуються управління Южноукраїнської міської ради (праці та соціального захисту населення; житлово-комунального господарства та будівництва, економічного розвитку); відділ земельних відносин та екології, архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради; Южноукраїнська міська організація роботодавців, промисловців та підприємців; управління пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську; Южноукраїнська об’єднана державна податкова інспекція; Южноукраїнський міський центр зайнятості.

          Комісія розглядає пропозиції по претендентах керуючись п. 4  даного Положення та визначає кращих підприємців року. Прийняте рішення оформлюється протоколом Комісії.

6.    Фінансові витрати

6.1.       Переможці нагороджуються почесною грамотою  виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, подякою міського голови та подарунком.

6.2.       Подарунком нагороджуються переможці конкурсу, які визначені для нагородження почесною грамотою виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.

6.3.    Діяльність з організації та проведення конкурсу не має на меті отримання прибутку.

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...