Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про надходження та використання бюджетних коштів за період з 29.06.2015 – 03.07.2015
AA

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів за період з 29.06.2015 – 03.07.2015

За період з 29.06.2015 – 03.07.2015 до міського бюджету надійшло податків і зборів до загального фонду 1 071,7 тис.грн. із них: податку на доходи фізичних осіб – 596,2 тис.грн., податку на майно – 119,5 тис.грн., єдиного податку – 35,6 тис.грн.  

За період з 29.06.2015 – 03.07.2015 з міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенції з державного бюджету в сумі 1 028,1 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати – 23,7 тис.грн., оплату енергоносіїв – 22,7 тис.грн., а також кошти в сумі 957,1 тис.грн. направлено на: відрядження, публікацію оголошень в ЗМІ, обслуговування непобутового холодильного, вентиляційного та іншого електрообладнання, технічний огляд транспортних засобів, медичний огляд та інструктаж водіїв, заправку картриджів; придбання вимірювальних та контрольних приладів (лічильників); відшкодування за медикаменти окремій категорії осіб, відшкодування за проїзд  окремій категорії громадян, перевезення пільгової категорії громадян на міському дачному маршруті; утримання об’єктів благоустрою; підтримку КУ «Інформаційне агенство «Контакт» в частині виплати заробітної плати та часткової оплати послуг друку газети; виконання робіт по утриманню проїзної частини міських доріг; дезінфекцію та винищування шкідиків; поточний ремонт цоколя; встановлення водостоків, ремонт покрівлі; експертизу кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт ганку з влаштуванням пандусу ЗОШ №4»; придбання та монтаж нового електронного годинника на фасаді ПК «Енергетик»; попередню оплату на придбання матеріалів для виконання капітального ремонту покрівель житлових будинків та встановлення критих зупинок; для виконання робіт з реконструкції господарсько-побутового колектору; авторський нагляд за реконструкцією самопливного колектору господарсько-побутових стоків ІІ-го мікрорайону. За рахунок  субвенції  з  державного бюджету проведено видатки в сумі 24,6 тис.грн. на: компенсаційні виплати на пільговий проїзд окремій категорії громадян.

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...