Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання громадської ради при міському голові
AA

Відбулось засідання громадської ради при міському голові

15 червня 2015 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулось засідання громадської ради.Проводила засідання голова громадської ради при міському голові Нестеренко Інга Вікторівна.  

У роботі взяли участь 10 членів громадської ради  із 12 осіб загального складу. Засідання відбулося за участю секретаря Южноукраїнської міської ради Мірошника Д.М., заступника  міського голови  Нікітіної  Я.О.  та   начальника фінансового управління Гончарової Т.О. Також у засіданні приймали участь представники громадськості.

До порядку денного засідання було включено 1 основне питання – це внесення пропозицій щодо опрацювання можливих варіантів раціоналізації видатків на утримання Державного закладу „Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України” та оптимізації його штатів. Розглядалося питання стосовно можливого скорочення працівників, наслідки цього скорочення та як не тільки зберегти той рівень обслуговування, який є на сьогодні, але й підвищити його.

Заступником   міського   голови   Нікітіною  Я.О.   та   начальником   фінансового  управління Гончаровою Т.О. було надано роз'яснення, стосовно наданих їм документів СМСЧ №2 з опрацювання цього питання. Також вони відповідали на всі запитання, які  цікавили членів громадської ради.

Обговорювалося питання стосовно стану міського пляжу та участі членів громадської ради у засіданнях постійних комісій Южноукраїнської міської ради VI скликання, з метою прозорості та відкритості.

За результатами проведеного засідання були надані відповідні рекомендації.

 

  

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...