Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Різнобарвне літо – на добро, на втіху
AA

Різнобарвне літо – на добро, на втіху

29 травня о 9.00 год. у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська” з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей відбулася святкова розвага „Різнобарвне літо – на добро, на втіху”. Проведено виставку дитячих робіт „Країна дитинства – країна добра”.

1 та 2 червня діти-інваліди, які проходять реабілітацію у відділенні соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська”, взяли участь у театралізовано - розважальній програмі до Міжнародного дня захисту дітей в Палаці культури „Енергетик” та концертно-розважальній програмі в Центрі дитячої та юнацької творчості.

            Дітям з особливими потребами необхідно спілкуватися зі здоровими дітьми. Під час проведення свят діти-інваліди в піднесеному настрої, вони почувають себе частиною суспільства, можливо, навіть забувають про свій стан. Це дає змогу бути серед інших дітей на рівні з ними. Для здорових дітей це спілкування має навіть більше значення, як для дітей з обмеженими фізичними можливостями. Бо саме під час такого спілкування здорові діти вчаться співчувати, толерантно ставитися до інших членів суспільства, вчаться не бути черствими і байдужими. І в цьому саме ми, дорослі, маємо їм допомогти. Діти з особливими потребами не повинні почувати себе тягарем для сім’ї та суспільства, вони мають відчути себе повноправними членами громади і за допомогою суспільства реалізувати свої можливості, хоч вони і є обмеженими.

 

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...