Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято останнього дзвоника для студентів університету третього віку
AA

Свято останнього дзвоника для студентів університету третього віку

27 травня у приміщенні Южноукраїнської загальноосвітньої школи №2 відбулося свято останнього дзвоника для студентів університету третього віку комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська”. Студентам було вручено сертифікати про пройдений курс навчання на факультеті комп’ютерної грамотності.

20 студентів похилого віку, навчаючись в університеті, одержували комп’ютерні знання. Навчаючись поряд з онуками, вони почували себе молодими, не раз згадували своє дитинство і по-хорошому заздрили сучасним учням, які мають такі можливості для навчання.

Тепер вони можуть почувати себе майже на рівні зі своїми дітьми та онуками. Сивочолі студенти осягнули азбуку комп’ютерної науки, яка ще в минулому році здавалася їм складною і незрозумілою.

Вчитися не пізно в будь-якому віці. Випускники університету третього віку 2015 року стали на поріг великого світу інформаційних технологій, перед ними відкрився безмежний простір знань та можливостей. 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...