Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вітання від колективу!
AA

Вітання від колективу!

З нагоди 40-ї річниці міста Южноукраїнська підведено підсумки традиційного конкурсу «Людина року – 2014». Серед шести номінантів конкурсу, почесне звання в номінації «Кращий медичний працівник» здобула заступник начальника з медичної частини ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» Шикерська Віра Леонідівна.

В ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» з 1982 року працювала на посаді цехового терапевту, а потім в 1984 році стала завідувачем терапевтичним відділенням поліклініки, з квітня 1989 року і по теперішній час на посаді заступника начальника СМСЧ ; 3 з медичної частини. Має вищу кваліфікаційну категорію за фахом «Терапія» та «Організація та управління охороною здоров’я». Має широкий професійний кругозір, що дозволяє здійснювати контроль за якістю обстеження та лікування хворих різного профілю.

Вміє добре аналізувати роботу, виділяючи основні цілі і задачі ДЗ «СМСЧ № 2». Користується авторитетом і повагою в колективі ДЗ «СМСЧ № 2» і серед населення міста Южноукраїнська.

За вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я міста нагороджена грамотою МОЗ України -2007 р, 2012 р, Міністерства палива та енергетики України, ДП НАЕК «Енергоатом»-2004 р, Миколаївської обласної ради – 2010 р, Южноукраїнського виконавчого комітету міської ради -2011 р, адміністрації ВП «ЮУ АЕС» - 2007 р. та ДЗ «СМСЧ № 2».

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...